پیچ دستی چه کاربردی دارد؟
در هنگام نجاری و کار با ابزار حتما برای شما هم پیش آمده که قطعات تکان بخورند و ثابت نباشند. این امر ممکن است باعث اختلال در روند کار شما شود. در نتیجه استفاده از ابزاری مانند پیچ دستی می تواند به شما کمک کند تا ابزار خود را ثابت نگه دارید. مانند هر محصول دیگر این ابزار کار با چوب نیز در انواع گوناگونی عرضه می گردد که هر کدام دارای کاربردهای متفاوتی میباشد.
پیچ دستی و انواع آن
- پیچ دستی نجاری (F): این مدل برای فلزکاری، نجاری و جوشکاری مناسب است که از ویژگی های آن می توان به دارا بودن میله اندازه گیری تا چند فوت، مجهز بهفک ثابت در انتهای نوار و یک فک دیگر در امتداد نوار به منظور تنظیم ظرفیت و فشار اشاره نمود.
- اتوماتیک: برای اتصالات سریع و طولانی بسیار کاربردی می باشد. عملکرد سریع، مجهز بودن به ماشه آزاد کننده سریع، دارا بودن دستگیره کاربردی از مشخصات فنی این نوع است.
- C شکل: همانطور که از اسم این محصول مشخص است به شکل C می باشد. که از کم هزینه ترین انواع در نجاری و برش فلز است. توسط این ابزار دستی می توانید یک قطعه کار را به بخشی از سطح یک کار ثابت نگه دارید.
- میتر: برای اتصال گوشههای کار به هم و ثطعات زاویه دار ماندد قاب عکس بسیار کاربردی است.
- پایه دار: جهت بستن های سریع و مونتاژ در کارهای نجاری و جوشکاری به صورت رو میزی مورد استفاده قرار میگیرد.
- موازی: این مدل که بسیار مشابه مدل نجاری می باشد برای ظرفیت های باز شدن بزرگ با دو گیره موازی جهت جلوگیری از افتادن اشیا مورد استفاده قرار می گیرد.
- ۰۱/۰۲/۱۷