اگر میخواهید بهترین دستگاه جوش را برای مصارف خانگی یا صنعتی تهیه نمایید و بهترنی انتخاب را نیز داشته باشید، پس می بایست با برخی از نکاتی که در زمان خرید اهمیت بسیار زیادی را طلب می کند، آشنا شوید. در این نوشته ما قصد داریم برخی از این نکات را برای شما عزیزان بازگو نماییم.
نوع فلز
قبل از خرید دستگاه جوش می بایست مشخص نمایید که قصد جوشکاری چه نوع فلزی را دارید. زیرا که قصد جوشکاری آن را دارید،عامل موثر در انتخاب دستگاه مورد نیازتان می باشد. پس لازم است مشخص کنید که قصد جوشکاری چه نوع فلزی را دارید.
این فلز در برابر گرما توانایی زیادی دارد و جوش تمیز و زیبایی را ایجاد می نماید.
این فلز نیز گرمای زیادی برای ذوب شدن لازم دارد.
این فلز قیمت بالایی دارد و عموما در ساخت دوچرخه و هواپیما استفاده می شود.
این فلز نیز که در ساخت موتور سیکلت و اتومبیل از آن استفاده می شود، قیمت بسیار بالایی دارد.
شدت جریان
میزان شدت جریان یک دستگاه جوش بستگی به میزان ضخامت فلز دارد. برای جوش فلزهای ضخیم میزان شدت جریان بیشتری نیاز است.هرچه دستگاه جوش اینورتر توان تولیدی بیشتری داشته باشد، با قیمت بالاتری به فروش می رسد. بهتر است این را بدانید که حداکثر شدت جریان 200 آمپر مناسب مصارف خانگی می باشد.
گارانتی و خدمات فروش
از نکات مهم دیگری که در زمان خرید دستگاه می بایست به آن توجه شود، داشتن گارانتی و خدمات پس از فروش می باشد. گارانتی و خدمات پس از فروش یک ضمانت در مقابل خرید مشتری می باشد. گارانتی این اطمینان را به کاربر می دهد که در زمان بروز هرگونه مشکل و نقص فنی می تواند بدون پرداخت هزینه دستگاه مورد نظر را تعمیر نمایند.
مطالعه بیشتر:
https://mag.doctorabzar.com/welding-inverter-arva-price/
- اینورترهای اروپایی: برای خرید و انجام جوشکاری دستگاه های مناسبی هستند.
- اینورترهای ایرانی: از نظر کیفیت قابل رقابت با مدل های خارجی بوده و کیفیت جوش بسیار خوبی دارند.
- اینورترهای ترکیه ای: در حد قابل قبولی کیفیت لازم برای جوشکاری را دارد.
- اینورترهای چینی: سطح کیفی بسیار پایینی داشته و پس از کار سنگین یا مداوم، برد دستگاه سوخته و قابلیت تعمیر نیز ندارند.
برای بیشتر کاربران، برند دستگاه پر اهمیت است. علت این موضوع این می باشد که معروفیت برند بیان کننده موفقیت برند در رفع نیاز کاربر بوده و توانسته از نظر کیفیت و کارکرد در سطح بالایی قرار گیرد. در قیمت چند نمونه از برندهای دستگاه جوش که در بین کاربران بسیار محبوب و پرطرفدار بوده اند، مطرح شده است.
- گام الکتریک
- صبا الکتریک
- ایران ترانس
- الکتروجوش
- آروا
بیشتر بخوانید:
https://mag.doctorabzar.com/best-tool-brands/
اینورتر های جوشکاری مصرف برق بسیار کمی دارند. این مزیت یکی از ویژگی های خوب دستگاه است تا کاربران بتوانند بدون نگرانی از مصرف زیاد برق از آن استفاده نمایند. در حقیقت اینورترها، ارزان ترین دستگاه جوش،هستند. ترانس های جوشکاری مصرف برق زیادی دارند و مقرون به صرفه نیز نیستند. ترانس ها به سیم کشی ساختمان ها آسیب وارد کرده و آمدن اینورترها این مشکل نیز برای کاربران رفع کرده است.
چرخه عملکرد، مدت زمانی است که دستگاه می تواند بدون وقفه جوشکاری انجام دهد و برای خنک شدن به وفقه زمانی نیاز دارد. این ویژگی بر حسب درصد بیان می شود. اگر چرخه عملکرد دستگاهی ۵۰% باشد بدین معناست به ازای هر ده دقیقه کار، دستگاه به پنج دقیقه زمان جهت خنک شدن نیازمند است. این آیتم با افزایش شدت جریان، افزایش می یافته و برای جوشکاری های صنعتی چرخه عملکرد بالاتری لازم است.
دستگاه های جوش عموما همراه با یکسری اقلام مانند انبر الکترود گیر و کابل رابط عرضه می شود. انبر الکترود گیر وظیفه گرفتن الکترود با شماره های متفاوت را دارد و کابل رابط نیز وظیفه انتقال جریان به انبر و الکترود را دارا می باشد.
- لازم است در صورت نیاز به استفاده از کابل بلند تر، نسبت قطر با طول کابل رعایت شود.
- به ازای هر ۱۰ متر قطر کابل، سایز دستگاه نیز،افزایش یابد.
- از نری و مادگی فابریک استفاده شود.
- در هنگام روشن و خاموش کردن دستگاه ولوم جریان به طور کامل بسته شود.
- بعد از اتمام کار، دستگاه به مدت ۵ دقیقه جهت خنک شدن روشن نگه داشته شود.
- از قرار دادن دستگاه در معرض مستقیم نور خورشید، بارش باران و مبدل های حرارتی خودداری شود.
- با استفاده از دستگاه بلوور، براده و گرد و غبار های ایجاد شده در داخل دستگاه تمیز شود.
- یش از حد توان از دستگاه استفاده نشوند و توجه زیادی به سیکل کاری دستگاه شود.
- هزینه تولید اینورتر ها کمتر از دستگاههای قدیمی است و همین موضوع موجب توزیع دستگاه های جوش ارزان قیمت در بازار شده است.
- وزن اینورترها کمتر از مدل های قدیمی بوده و حمل بسیار راحتی نیز دارند.
- اینورترهای جوشکاری توان کمتری برای جوشکاری نیاز دارند.
- دستگاه های جوش جدید به گونه ایی طراحی شده اند که به برق سه فاز و صنعتی نیاز نداشته و قابل استفاده با برق شهری می باشند.
مطالعه بیشتر:
https://mag.doctorabzar.com/difference-welding-machine-mosfet-igbt/